Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/tuinenpark/domains/tuinenpark-hoveniers.nl/public_html/templates/tuinenpark/functions.php on line 172

Tuinontwerp

DSC 0143De tuin is het verlengstuk van uw huis. Met een gering budget kunt u door het aanbrengen van enkele accenten of eenvoudige aanpassingen al een gewenst resultaat krijgen.

U kunt denken aan sfeeraccenten of aanpassingen met als doel minder onderhoud.

Bij het ontwerpen van uw tuin worden de aspecten design en groen gecombineerd met uw wensen en eisen. Dit geeft verrassende resultaten!

Werkwijze:

1 Kennismaking en vrijblijvend gesprek

Wij starten eerst met een vrijblijvend gesprek in uw tuin. In dit gesprek willen wij weten wat uw wensen zijn en de functies die u wilt geven aan de tuin. mogelijk komen wij al met de eerste ideeën. Als u ons opdacht geeft voor het ontwerpen van de tuin, ontvangt u van ons een offerte voor het uitwerken van de ideeën. Als u ons opdracht geeft voor het aanleggen van de tuin, vervallen de kosten van het ontwerp.DSC 0146

2 Ontwerpfase

Door het combineren van uw wensen met de vaktechnische mogelijkheden maken wij een passend tuinontwerp met een bijpassende kostenraming. Dit ontwerp bespreken wij met u. Als na de bespreking het ontwerp definitief gemaakt is, ontvangt u van ons een heldere offerte met onderbouwing van de kosten. Het definitief ontwerp kunt u door ons of in eigen beheer uitvoeren. Ook een combinatie hiervan is een mogelijkheid.